Prestiti e agevolazioni per le imprese

Siamo operativi in tutta Italia

RE: PEN: Oljeaksjen med størst potensiale


Problemet er vel at det ikke er så lett å melde resultat på produksjonsbrønnene når ikke operatøren BWE gjør det.

Finanziamenti – Agevolazioni

Siamo operativi in tutta Italia

Trident melder heller ikke hverken oppstart eller resultat på sine brønner ser det ut til. Gjennom PEN og Kosmos vet vi st riggen ble flyttet til brønn nr. 2. Heldigvis vet vi også dette via Kosmos:

« The first of three infill wells in the Okume Complex was spudded in June 2021 with positive initial results. The rig will now move to the second well location and hookup has commenced for the first well. All three wells are expected online in the fourth quarter of 2021.»

Og dette gjennom PEN:

« The well encountered good quality oil saturated reservoir sands. »

Sistema “Salva Casa”

anche per non bancabiliSiamo operativi in tutta Italia

Så den brønnen føler jeg meg trygg på var bra.

Føler meg også trygg på at leie av riggen Island Innovator fra Island Drilling er bankers. Blir nok meldt når det formelle er helt i boks. Island Drilling hadde ikke lagt ut dette samt søkt etter personell hvis det ikke var i boks.

Vi må ikke glemme at vi ikke er operatør på noen av våre assets (bortsett fra Sfax) og dermed avhengig av operatørene. Er ikke helt klar over om Trident er et børsnotert selskap. Hvis ikke plikter de ikke å melde så vidt jeg vet, men både Kosmos og Panoro må jo melde kursrelevante nyheter.

Redd vi må vente til neste kvartal for å få vite noe mer om brønnene, men det er ikke jo ikke så langt unna. Så må vi jo snart nå få avtalen med Petronor på OML 113 godkjent. Salloum har jeg sluttet å tenke noe særlig på selv om selskapet langt fra har avskrevet den. Her er hva de skrev i Q2 rapporten, men det virket på John at det fortsatt var litt i det blå:

« Sfax Offshore Exploration Permit (“SOEP”): Panoro Energy (Operator, 52.5% interest)
Panoro has reached an advanced phase of preparation to drill the first renewal period commitment well on the Sfax Offshore Exploration Permit. The well, SMW-1, is proposed to test the Salloum West prospect, which is located in a fault block to the west and up-dip of the Salloum structure, an oil discovery drilled and tested by British Gas in 1991.
Operational activities are yet to commence on SMW-1 pending approvals and Government guidance on the operational plans and subsequent timeline and obligations for the permit.»

Finanziamenti – Agevolazioni per le start-up

Siamo operativi in tutta Italia

Når det gjelder Dussafu og Tortue må jeg si at det er veldig uklart hva totalproduksjonen på Tortue vil ligge på etter at de to siste brønnene er koblet til. Så vidt jeg forstå er det stort sprik i anslagene til BWE og PEN. Skrev litt om det på BWE-tråden.

Source

“https://finansavisen.no/forum/thread/136712/view/3765149”
Pubblichiamo solo i migliori articoli della rete. Clicca qui per visitare il sito di provenienza. SITE: the best of the best ⭐⭐⭐⭐⭐

La rete Adessonews è un aggregatore di news e replica gli articoli senza fini di lucro ma con finalità di critica, discussione od insegnamento, come previsto dall’art. 70 legge sul diritto d’autore e art. 41 della costituzione Italiana. Al termine di ciascun articolo è indicata la provenienza dell’articolo. Per richiedere la rimozione dell’articolo clicca qui

Finanziamenti per estinguere debiti a saldo e stralcio

Siamo operativi in tutta Italia

La rete Adessonews è un aggregatore di news e replica gli articoli senza fini di lucro ma con finalità di critica, discussione od insegnamento,

come previsto dall’art. 70 legge sul diritto d’autore e art. 41 della costituzione Italiana. Al termine di ciascun articolo è indicata la provenienza dell’articolo.

Per richiedere la rimozione dell’articolo clicca qui

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: